Internet toegang wordt door tientallen providers, ook door het gebruik van de netwerken van anderen , aangeboden.

Tele2 zakelijk beschikt over een groot eigen glasvezelnetwerk

Vrijwel elke aanbieder maakt onderscheid tussen een particuliere aansluiting en een zakelijke.

Op een zakelijke aansluiting wordt in de meeste gevallen een standaard ondergrens van service verlening gegarandeerd. Tegen betaling is een hogere graad van service verlening (SLA- Service Level Agreement) bij te kopen.Het alternatief voor KPN als het Glasvezel aankomt

In de meeste gevallen is een zakelijke internet-verbinding ook voorzien van een vast IP adres waardoor VoIP, maar ook service op afstand aan uw modem eenvoudiger wordt.

Een zakelijke internet verbinding is geen must, ook een particuliere aansluiting van een goede, betrouwbare aanbieder kan heel goed dienst doen voor internet toegang voor uw bedrijf.

We onderscheiden:Ziggo internettoegang zakelijk met vast IP adres

  • XDSL
  • VDSL en VDSL2
  • Kabel internet
  • Glasvezel internet

XDSLVodafone zakelijke dienstverlener voor internettoegang

XDSL, onder te verdelen in ADSL en SDSL. De A staat voor A-symmetrisch en de S voor symmetrisch wat inhoudt dat bij een ADSL verbinding de downloadsnelheid hoger is dan de upload. Bij een SDSL verbinding zijn de up en download snelheden gelijk.

Dit zijn verbindingen met relatief lage snelheden. Het internet verkeer maakt gebruik van een koper verbinding van uw aansluiting tot in de hoofdcentrale  van de KPN. De wijkcentrale is nog niet aangesloten op het glasvezelnetwerk.Xs4all de provider met de hoogste klanttevredenheid

VDSL en VDSL2

VDSL en VDSL2 zijn feitelijk ADSL verbindingen. Het verschil  is dat de wijkcentrale wel al is aangesloten op het glasvezel netwerk. Alleen het traject van uw aansluiting naar de wijkcentrale maakt nog gebruik van koper. Hiermee zijn aanmerkelijk hogere snelheden van internetverkeer mogelijk mits uw aansluiting zich binnen redelijke afstand van de wijkcentrale bevindt.

Hoe groter de afstand hoe lager de feitelijk te behalen snelheid zal zijn.

KabelinternetKPN zakelijk wholesale DSL en glasvezel

Kabel internet maakt net als de VDSL aansluitingen voor het laatste gedeelte gebruik van een COAX-kabel. Omdat deze kabel van een veel hogere kwaliteit is dan het kopernetwerk van de KPN zijn hiermee snellere verbindingen te realiseren.

Glasvezel

Glasvezel internet heeft in potentie de hoogste snelheid. In potentie want want afhankelijk van uw overeenkomst met de provider. De hoogst mogelijk haalbare snelheid en daarmee samengaande hoge kosten is in de meeste gevallen volstrekt onnodig.  Voor normaal zakelijk gebruik is het kleinste abonnement bijna altijd ruim voldoende.

DatNetUPC, samen met ziggo voor kabelinternet

DatNet heeft toegang tot vrijwel alle providers kan daarom een onafhankelijke afweging maken. Welke internetverbinding u ook kiest, wij verzorgen het gehele traject van aanvraag tot bedrijfsklare oplevering.

Wilt u weten welke Internet aansluiting het beste aansluit bij uw wensen, beschikbaar is en wat u daarvan kunt verwachten? Bel of mail ons.