watkandatnetIn overleg met u de optimale internetverbinding selecteren en gebruiksklaar opleveren zonder extra kosten.

DatNet heeft goede relaties met vrijwel alle aanbieders van internetverbindingen.

Daardoor zijn wij in staat om elk adres in Nederland te voorzien van de best haalbare verbinding voor de door U gewenste toepassing.

DatNet verzorgt het gehele traject vanaf behoefte bepaling , via Wan en Infra check, tot een volledig gebruiksklare aansluiting voor uw netwerk inclusief benodigde apparatuur, instellingen en opleveringstest.

Over het algemeen worden internetverbindingen in uw meterkast geleverd. U heeft er pas wat aan als u en uw medewerkers  de verbinding op de werkplek kunnen gebruiken. De verbinding tussen uw patchkast en de internetverbinding is een heel belangrijke. De juiste kabel, het juiste traject ( airco’s, TL’s en andere stoorzenders moeten vermeden worden) en een goede afmontage bepalen de kwaliteit. Te vaak constateren we houtje-touwtje oplossingen. Dat is jammer, een deel van de in potentie aanwezige snelheid gaat verloren.

Doordat wij veel internet verbindingen leveren aan onze klanten krijgen wij uitstekende voorwaarden van de providers. U betaalt daarom, bij gelijke specificaties, nooit meer voor uw aansluiting dan indien u dat allemaal zelf organiseert. U en uw medewerkers kunnen zich concentreren op de business terwijl DatNet onderzoekt, adviseert, aanvraagt en bedrijfsklaar oplevert.

Laat ons een check doen van uw huidige verbinding(en), het kan vaak beter.

Op onze contactpagina kunt u de check, kosteloos, aanvragen.