Telefonie en data zijn onze de speerpunten.

In veel gevallen is dat niet voldoende om uw vraagstukken op te lossen. U heeft niet alleen een datanetwerk nodig, uw technische installatie bestaat uit meer onderdelen die aandacht vragen.

Dat kan bijvoorbeeld uw deur-intercom, PIN installatie, alarminstallatie, camerabewaking of een extra stroompunt of groep zijn.Extra stroompunt, groep of kantoor verlichting

Eén aanspreekpunt voor alle technische installaties is daarom wel zo eenvoudig. Minder vreemden over de vloer, werkzaamheden combineren, 1 verantwoordelijke, overzicht en sneller resultaat zijn zomaar wat voordelen.

U heeft er alleen niets aan als die voordelen niet opwegen tegen het resultaat. De werkzaamheden moeten altijd voldoen aan de normen welke daarvoor staan. U zit niet te wachten op half werk . Bijna automatisch komt u dan uit bij een grote installateur die alle disciplines in huis heeft, of in elk geval zegt te hebben. Vaak draait dat uit op een teleurstelling omdat de accountmanager slecht gecommuniceerd heeft met de werkvoorbereider, de werkvoorbereider om zijn beurt met de uitvoerder en u wordt opgescheept met een stagiair welke aan u komt vragen wat hij moet doen.uw alarm installatie afgestemd op uw risicoklasse

DatNet doet dat anders; daar waar we verstand van hebben doen we en doen we goed. Is het werk meer dan we binnen redelijke tijd kunnen uitvoeren, of zijn wij er niet volledig op toegerust, dan roepen we hulpkrachten in. Zonder uitzondering zijn dat ZZP’ers, elk met eigen specialismen, waarmee wij een langdurige relatie onderhouden. Wij zijn gedurende de werkzaamheden altijd ook zelf aanwezig en assisteren elkaar over en weer.

Zo haalt u wel de voordelen van een grote organisatie in huis maar niet de nadelen. De werkzaamheden worden vlot, accuraat en kostenefficiënt voor u uitgevoerd en u behoud 1 aanspreekpunt.Camera bewaking en surveillance, veiligheid en toezicht.

DatNet neemt u graag de zorgen uit handen.

Bel ons op 0343 421 887 of stuur een email naar info@datnet.nl