Geen bedrijf kan meer zonder internet. XDSL, kabel of glasvezel.

Een goede betrouwbare internet verbinding is van levensbelang. Welke internet verbindingen er beschikbaar zijn is helaas afhankelijk van je locatie. Afhankelijk van vestigingsadres zijn 1 of meerdere mogelijkheden variërend van XDSL via kabel tot glasvezel direct beschikbaar.

Als de gewenste verbinding op dit moment niet beschikbaar is kunnen we altijd onderzoeken welke alternatieven er zijn. In veel gevallen is glasvezel of een kabel aansluiting wel mogelijk maar zal je rekening moeten houden met aanzienlijk hogere kosten. Anderzijds als je door de aard van je werkzaamheden veel baat hebt bij een betrouwbare internet verbinding met een hoge capaciteit kunnen de hogere kosten opwegen. Verhuizen is ook een optie maar lang niet altijd gewenst.

Datzelfde geldt eveneens voor kabelinternet.Internet, toegang tot alle informatie en meer met DSL kabel of glasvezel

Voor XDSL verbindingen zijn we aangewezen op het kabelnetwerk van de KPN, zij beheren het fijnmazige  telefonie netwerk waarover uw bedrijf kan worden aangesloten op een ADSL, SDSL, VDSL of WOK verbinding.

Welke hiervan voor uw bedrijf beschikbaar zijn is dan weer afhankelijk van de wijkcentrale waarop u bent aangesloten. Niet elke wijkcentrale heeft voldoende capaciteit of is aangesloten op het glasvezelnetwerk waardoor DSL verbindingen met een hoger capaciteit beschikbaar komen.

Gaat u binnenkort verhuizen of start u een extra vestiging? Als u de keuze heeft in locatie is een onderzoek van de beschikbare internetverbindingen een aanrader.

Het kaf van koren scheiden blijft echter lastig.  Welke aanbieder, welke snelheid en wat zijn daarvan de kosten?

Providers beloven over het algemeen de hoogst mogelijk snelheden en beschikbaarheid. Welke versnijding ( met hoeveel gebruikers moet u de zelfde verbinding delen) en of de aangegeven snelheid ook werkelijk haalbaar is gezien de afstand tot de wijkcentrale wordt wat minder belangrijk gevonden.

Laat DatNet uitzoeken welke internetverbinding het best aansluit bij uw wensen. Wij zorgen dat uw verbinding op de juiste plek ( uw patchkast ?)  en bedrijfsklaar op tijd wordt opgeleverd.

Bel ons op 0343 421887 of stuur een email naar info@datnet.nl voor internet zonder kopzorgen.