Krachten bundelen, gedeeld voordeel.

Voor u als automatiseerder voordelig omdat u zo uw klant een volledig pakket kan aanbieden, voor ons voordelig omdat u ons klanten bezorgt.

U als automatiseerder kent uw sterke kanten, en uw minder sterke. Sommige zaken biedt u helemaal niet aan, u heeft hiervoor niet de kennis, de mankracht. U wilt uw focus niet verliezen.

Met krachten bundelen, gedeeld voordeel kunt uw relatie beter van dienst zijn.Krachten bundelen, gedeeld voordeel

Ons totale aanbod staat daarvoor tot uw beschikking. U geeft aan waarvoor wij worden ingeschakeld bij uw relatie. Blijkt tijdens onze bezoeken dat uw klant meer wensen heeft dan informeren wij u.  Het is en blijft ten slotte uw afnemer, u bepaalt welke goederen en diensten wij mogen aanbieden.

Ook bij de manier waarop wij de aanbieding aan uw relatie doen volgen wij uw wensen; dat kan via uw bedrijf ( wij, DatNet worden nooit genoemd maar leveren of voeren uit) of rechtstreeks.

Een mooi voorbeeld daarvan is ons Managed Voice platform. Voor zakelijke telefonie uit de cloud staan beide keuzes open; DatNet of white label.

Met white label krijgt u een volledig eigen omgeving met alle vrijheid om uw prijzen te bepalen. Dat klinkt mooi en dat is het ook. De grootste drempel om telefonie te gaan doen voor alle automatiseerders is de facturatie. Vaak wordt er dan maar gekozen om alles uit te besteden en op basis van commissie te werken. Bij ons blijft u zonder moeite ook de facturatie de baas.

Wilt u meer informatie over een mogelijke samenwerking met DatNet ?

Bel ons op 0343 421 887 of stuur een email naar info@datnet.nl