DatNet, ruim 15 jaar actief voor onze klanten en dealers. Met de nadruk op Managed Voice, data-bekabeling en internet.

Continu bouwen wij aan langdurige relaties en niet zonder succes; ook klanten van het allereerste begin zijn nog steeds zeer gewaardeerde relaties.

In 1999 opgericht. Uit contacten met een aantal automatiseringsbedrijven bleek dat er een grote behoefte bestond naar data-bekabelings-specialisten.

VoIP toestel van Aastra

Van het één komt het ander; relaties zien graag 1 partij welke zij kunnen aanspreken.

Telefonie was daarmee de logische stap. In aanvang met ISDN-centrales, gevolgd door VoIP. Elk bedrijf een eigen centrale is niet meer nodig, zakelijke telefonie komt uit de cloud. Internet en een toestel volstaan voor Managed Voice

Met Managed Voice van DatNet krijgt u de beschikking op de meest flexibele vorm van telecommunicatie. Zelf te beheren en dagelijks op te zeggen is uniek in de telecom wereld. Uw Managed Voice oplossing heet ook nog eens de meeste functionaliteit in de markt. Features waaraan onze concurrentie nog nooit aan gedacht heeft zijn voor u vanzelfsprekend.

Wij zijn trots op onze Managed Voice over IP oplossing. Volledig vanaf nul ontwikkeld door techneuten. Geen vertaalslag van het bestaande naar de nieuwe technieken maar de technieken ten volle benutten. Hiermee hebben wij een enorme voorsprong opgebouwd,  in functionaliteit en betrouwbaarheid.

De doorontwikkeling en actieve bewaking van ons platform is in vertrouwde handen van meer dan 20 nerds.

Vrijwel elke toepassing welke u kunt bedenken is standaard mogelijk. Bedenkt u toch een functionaliteit of toepassing waarvoor wij nog geen oplossing kunnen aanbieden dan kunnen wij dat in record tijd voor u ontwikkelen.