sip trunkWat kunt u verwachten? 

Wij hanteren, zonder uitzondering altijd een identieke werkwijze.

Voorafgaand aan een eventuele offerte brengen wij een bezoek aan uw bedrijf. Tijdens dit bezoek bespreken we samen alle wensen en eisen. Ook onderzoeken wij de bouwkundige situatie en de eventueel al aanwezige infrastructuur. Zaken als bestaand schakelmateriaal en de gewenste vorm van uitvoering komen tijdens dit bezoek eveneens aan bod.

Juist door deze werkwijze zijn wij in staat om een concurrerende, uitgebreide en heldere aanbieding op maat te doen.

Deze aanbieding bevat naast een volledige omschrijving van de te verwachten werkzaamheden eveneens, tot in detail, de toe te passen materialen.

De offerte

Deze wordt voorzien van een aanneemsom zonder verborgen kosten en/of stelposten.

Onze opdrachtgevers weten zodoende vooraf exact welke werkzaamheden gaan plaats vinden, wat er gerealiseerd wordt en de grootte van de investering.

Waarom is een bezoek zo belangrijk?

Elk bedrijf is uniek, pasklare oplossingen kennen wij niet. Datzelfde geldt voor het pand waarin u gevestigd bent. Moderne bedrijfsgebouwen zijn vaak voorzien van een scala aan voorzieningen die het aanbrengen van de door u gewenste uitbreidingen sterk vereenvoudigen. Dit is anders bij een statig kantoorpand, hier ontbreken deze voorzieningen meestal. De kunst is dan om  wegen te vinden die het gebruik van moderne technologie mogelijk maken zonder daarbij afbreuk te doen aan de authentieke lambrisering of stucplafonds.

Het kan ook zijn dat u een tijdelijk vestigingsadres heeft betrokken en dat de voornaamste eis is om zo snel mogelijk en tegen zo min mogelijke kosten een werkbare omgeving te creëren. Ook dan is het van belang dat we uw tijdelijke werkomgeving kennen.

Meer weten?